Het boek '32 lessen voor de toekomst'

Het boek ’32 lessen voor de toekomst’ biedt een vernieuwende kijk op onderwijs. Het staat vol praktische voorbeeldlessen die leerlingen van de basisschool – op hun eigen niveau – betrekken bij een duurzame wereld. Enthousiasmerende en vernieuwende lessen die passen bij de kerndoelen in het onderwijs. Het boek met deze bijhorende website bevat 8 lessen voor de onderbouw, 12 lessen voor de middenbouw en 12 lessen voor de bovenbouw. Het is een uitgave waar iedere betrokkene bij het primair onderwijs plezier aan zal beleven.

Ervaren vakdocenten vertalen in het boek duurzaam onderwijs naar kleuters, beginnende rekenaars en stoere schoolverlaters. Ook zijn er lessen van mensen die normaal juist niet voor de klas staan, zoals een beroemd avonturier. Met bijdragen van ervaren auteurs als Anton Bakker, Clara den Boer, Gerben de Vries, Guus Geisen, Hans van Eerden, Laurentien van Oranje, Martin de Wolf, Mart Ottenheim, Ortwin Hutten, Petra Jansen, Wilco van Rooijen en vele  anderen. Onder redactie van André de Hamer en Peter Heres.

Dit is een belangrijke uitgave!

Maurits Groen, oprichter WakaWaka. Uitgeroepen tot de duurzaamste Nederlander van 2015.

Je kunt het boek op dit moment bestellen. Ook zijn er aanvullende materialen bij de lessen voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw.