Jubileumcongres Duurzame PABO: inschrijving geopend

De inschrijving voor ons jubileumcongres is geopend! Het congres Leren voor een Duurzame Toekomst vindt plaats online op donderdag 15 april 2021. We lichten graag vast een tipje van de sluier op over de leuke workshops die we voor je in petto hebben.

Programma

We hebben samen met Leren voor Morgen een gevarieerd programma samengesteld rond het thema Leren voor een Duurzame Toekomst. Om 13.00u is de plenaire aftrap met een drietal inspirerende sprekers: Paul Vare (University of Gloucestershire), Stella van der Wal-Maris (Marnix Academie); en Camilla Dreef (ecoloog en vogelaar). Vanaf 14.00 uur zijn er drie workshoprondes met workshops van o.a. A Rounder Sense Purpose over leerkrachtcompetenties; SDG Nederland over de Sustainable Development Goals; Eco-Schools over student-led change en het lectoraat Toekomstgericht Onderwijs (Marnix Academie) over sociaal ondernemerschap in het basisonderwijs. Het belooft een inspirerende en leuke middag te worden. Bekijk het volledige programma.

Voor wie

Met het congres willen we allerlei groepen inspireren die zich bezighouden met de toekomst van duurzaam onderwijs in Nederland. Daarom bieden we een gevarieerd programma voor pabo-docenten en studenten, voor leerkrachten in het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. Ook voor medewerkers van NME-centra zal de middag volop inspiratie bieden. Daarnaast is iedereen welkom die interesse heeft in het bevorderen van duurzaamheid in het curriculum op school.

Inschrijving

Schrijf je direct in voor het online bijwonen van het congres. Inschrijving is kosteloos en geopend tot 14 april 17.00u. In de week voor het congres ontvang je dan alle benodigde informatie om het plenaire deel te volgen en de gekozen workshops bij te wonen.