Groene storytellers gezocht

GDO en SME zijn momenteel op zoek naar jongeren die bij willen dragen aan diversiteit en inclusie op NME-centra, door de communicatie daarop als centrum af te stemmen.

Hoe bereik je meer diverse doelgroepen en zorg je voor een inclusieve boodschap? Deze vraag leeft bij centra voor natuur en duurzaamheid (NME) in het land. Voor het project ‘Iedereen doet mee’ worden jongeren gezocht tussen 16 en 27 jaar die hiermee één dag per week aan de slag willen gaan van 26 september tot 5 februari.

Binnen dit project zul je NME toegankelijker maken door middel van creatieve storytelling. Ook ga je met een groep trainees onderzoeken hoe je de communicatie inclusiever en creatiever maakt. Het project wordt geregeld via het Groen Traineeship, de vereniging GDO en SME.

Logisch voor dit project: er wordt gezocht naar een diverse groep. Jongeren van alle opleidingsniveaus en achtergronden zijn welkom.

Kijk hier voor meer informatie over het traineeship en om je aan te mekden. Heb je vragen? Stuur gerust een mailtje naar Coco de Theije (adviseur participatie bij SME) via theije@SME.nl!

Laatste nieuws