De Tuin met Stip: voorleesboekje voor kinderen van 3 tot 8 jaar

Een tuin met alleen maar stenen is voor mens én dier onaantrekkelijk en saai. Het is er in de zomer veel te warm en als het hard regent verandert de plaats in een grote plas. Verder is er niks te beleven zonder groen.

In De Tuin met Stip landt het lieveheersbeestje Stip in zo’n stenen tuin. Samen met de lezer wordt de stenen vlakte omgevormd tot een groene oase. Een kleurrijke ontdekkingsreis met succes! Alle vriendjes van Stip melden zich: Worm, Kikker, Bij, Vlinder, Merel en Egel. De tuin wordt een plek vol plezier en leven.

Het boekje is ontworpen voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Het is een harmonicaboekje, met het verhaal over Stip aan de voorzijde en aan de achterzijde meer info over de vriendjes van Stip en hoe je je tuin of balkon leefbaar maakt voor deze dieren.

Mooi, speels, laagdrempelig en nodig

Wilma Verhoeven, eigenaar kinderboekenwinkel de Giraf, Dordrecht

Concept Anneke van Veen. Ontworpen en geïllustreerd door Merike van de Vijver. De prijs van het boekje is € 14,99, exclusief verzendkosten (plm € 4,10).

Wil je het boekje bestellen? Stuur een mail naar vraag@annekevanveen.com met het verzend- en factuuradres en met vermelding van het aantal exemplaren.

Laatste nieuws