Ben of ken jij een duurzame docent?

Heb jij het initiatief genomen om het schoolplein te vergroenen? Ben je een schoolproject gestart over plastic soep of ben je met de klas in duurzame energiebronnen gedoken? Ben of ken jij zo’n duurzame docent? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Veel docenten werken op school dagelijks aan het bijbrengen van kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het verduurzamen van Nederland. We zetten jou als duurzame doener graag in het zonnetje. Door jouw ervaringen en verhalen te delen inspireren we andere docenten om ook met duurzaamheid aan de slag te gaan. Deel jouw verhaal van jezelf of die van een collega. Op 9 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, worden de docenten met de meest in het oog lopende initiatieven in het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs extra in het zonnetje gezet. Zij worden benoemd tot Duurzame Docent van het jaar.

Deel nu je verhaal en inspireer andere docenten om met duurzaam onderwijs aan de slag te gaan! Hier kun je jouw verhaal of dat van een collega of jouw docent vertellen. Lees ook de inspirerende verhalen van de Duurzame Docenten.

Laatste nieuws