32 lessen voor de toekomst

Het boek ’32 lessen voor de toekomst’ laat een vernieuwende kijk op onderwijs zien. En staat vol praktische voorbeeldlessen die leerlingen van de basisschool – op hun eigen niveau – bij een duurzame wereld betrekken. Enthousiasmerende en vernieuwende lessen die passen bij de kerndoelen in het onderwijs.

Het boek met bijhorende website bevat 8 lessen voor de onderbouw, 12 lessen voor de middenbouw en 12 lessen voor de bovenbouw. Het is een uitgave waar iedere betrokkene bij het primaire onderwijs plezier aan zal hebben.

Ervaren vakdocenten vertalen in het boek duurzaam onderwijs naar kleuters, beginnende rekenaars en stoere schoolverlaters. Ook zijn er lessen van mensen die normaal juist niet voor de klas staan, zoals een beroemd avonturier. Met bijdragen van ervaren auteurs als Anton Bakker, Clara den Boer, Gerben de Vries, Guus Geisen, Hans van Eerden, Laurentien van Oranje, Martin de Wolf, Mart Ottenheim, Ortwin Hutten, Petra Jansen, Wilco van Rooijen en vele anderen. Onder redactie van André de Hamer en Peter Heres.

Dit is een belangrijke uitgave!

Maurits Groen, oprichter WakaWaka. Uitgeroepen tot de duurzaamste Nederlander van 2015.

Bestellen

Het boek ’32 lessen voor de toekomst’ is te verkrijgen via Duurzame PABO. Wil je het boek kopen? Vul dan onderstaand formulier in. Je krijgt dan een factuur. Na betaling ontvang je het boek in het gewenste aantal.

  • 1 boek: € 10,00 plus circa € 4,59 verzendkosten
  • 4 boeken: € 40,00 plus circa € 8,26 verzendkosten
  • Vanaf 15 boeken: € 125,00 inclusief verzendkosten per 15 boeken