18 november 2015: Lustrumbijeenkomst Duurzame PABO

geplaatst in: Agenda, Nieuws | 0

Lessen voor de Toekomst  voorkantDit jaar bestaat Duurzame PABO tien jaar. Dat gaan we op 18 november 2015 vieren met een lustrumbijeenkomst 

’32 lessen voor de toekomst’ 

– met een knipoog naar Onderwijs 2032, de nationale dialoog over de toekomst van het onderwijs. We zijn te gast bij de HAN Pabo in Nijmegen.

Boekpresentatie 

Op de lustrumbijeenkomst wordt het gelijknamige boek ’32 lessen voor de toekomst’ gepresenteerd. Het boek laat een vernieuwende kijk op onderwijs zien. En staat vol praktische voorbeeldlessen die leerlingen van de basisschool – op hun eigen  niveau – bij een duurzame wereld betrekken. Enthousiasmerende en vernieuwende lessen die passen bij de kerndoelen in het  onderwijs.

Vakdocenten vertalen in het boek duurzaam onderwijs naar kleuters, beginnende rekenaars en stoere schoolverlaters. Ook zijn er lessen van mensen die normaal juist niet voor de klas staan, zoals een avonturier.

Workshops 

Op de lustrumbijeenkomst geven de auteurs workshops over hun les. Ontmoet de pioniers uit het basis- en pabo-onderwijs! Leer meer over droomlessen voor onze nieuwe generaties kinderen!

De lustrumbijeenkomst is geschikt voor leerkrachten, pabo-studenten, pabo-docenten, NME- en duurzaamheidsprofessionals én voor iedereen die het belangrijk vindt dat onze kinderen meer invloed krijgen op hun eigen toekomst. Raak geïnspireerd door de goede voorbeelden in het land!

Flyer lustrumbijeenkomst Duurzame PABO 18 november