Enquête GGD gastcollege over binnenmilieu

Geplaatst in: Nieuws | 0

In opdracht van GGD Nederland willen we u een paar vragen voorleggen over GGD-gastcolleges inzake binnenmilieu op de pabo (binnen 5 minuten te beantwoorden). We waarderen het enorm als u deze enquête in wilt vullen voor 9 december 2013. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Aanleiding
GGD biedt komende tijd aan om gratis een à twee gastlessen bij u op de pabo te verzorgen over binnenmilieu op de basisschool.

Waarom GGD-gastcolleges over binnenmilieu op Pabo’s?
Bij 8 op de 10 scholen is de ventilatie niet op orde. Een ongezond binnenmilieu kan leiden tot gezondheidsklachten, maar ook tot gebrek aan concentratie en onnodige vermoeidheid bij leerlingen en leerkrachten.

Een goed ventilatiegedrag is essentieel
GGD wil graag starten bij de basis; Pabo-studenten zijn immers de toekomstige leerkrachten. Als zij weten hoe het beter kan, kunnen we de ventilatie op veel scholen verbeteren.

Interactieve colleges
Aan de hand van prikkelende stellingen, casuïstiek en een inleidende presentatie over binnenmilieu wordt het college interactief ingestoken.

Doelgroep GGD-gastcolleges: 3e- of 4e-jaars Pabo-studenten
Ouderejaars studenten hebben al meer praktijkervaring opgedaan dan studenten die net begonnen zijn met de opleiding, doordat zij vaker en langer stage hebben gelopen.

Ja, ik vul de enquête in!