Toekomstdenken in de klas

geplaatst in: Agenda, Nieuws | 0

Teach the Future organiseert een cursus ‘Toekomst Denken in de Klas voor Innovatieve Docenten‘ op 31 maart en 7 april 2017. 

Wat: Cursus Toekomst Denken in de Klas voor Innovatieve Docenten
Datum: 31 maart & 7 april 2017 (min. 8 – max. 12 deelnemers)
Kosten: 450,- euro per dag per deelnemer

‘The secret of change is to focus all of your energy,
not on 
fighting the old, but on building the new.‘ – Socrates

Belang van toekomst denken
Als je begrijpt dat verandering bestaat, en je er geen angst voor hebt maar het omarmt, word je flexibeler en weerbaarder. En realiseer je je vervolgens dat jij ook onderdeel bent van deze verandering en je vorm kunt geven aan je eigen toekomst en die van de wereld om je heen empowert en geeft hoop.

Resultaten
Na het volgen van deze twee dagen heb je een goed inzicht in het fenomeen toekomst en hoe je dit in je klas kan laten terug komen.

Pilot versie
Deze cursus, speciaal voor docenten, is met de grootste zorg samengesteld. Dit is de eerste keer dat we hem geven. We hanteren daarom ook een gereduceerd tarief en willen jullie vragen feedback op het materiaal te geven.

Teach the Future
Teach the Future is een stichting die vooruitstrevende onderwijzers stimuleert en inspireert toekomst denken in de klas te onderwijzen. Ze doen onderzoek, ontwikkelen lesprogramma’s en geven cursussen aan docenten die graag meer over toekomst onderwijs in de klas willen leren. Voor meer informatie neem contact op met Erica Bol, erica@teachthefuture.org / 06 44 58 48 43