Scholenactie ’32 lessen voor de toekomst’

Lessen in duurzaamheid hoeven niet duur te zijn! Gun uw leerlingen en uzelf kant en klare lessen met duurzaamheid als thema. Waarom een dure methode aanschaffen als u voor minder dan 10 euro per boek al uw leerlingen kunt betrekken bij een duurzame toekomst?

32 lessen voor de toekomst boekenMet ’32 lessen voor de toekomst’ kan dat! 41 auteurs hebben hun kennis, passie en ideeën vertaald naar praktische lessen voor kleuters, vierde-groepers en stoere schoolverlaters. Lessen die ‘hapklaar’ zijn, afgestemd op de kerndoelen en klaar om snel mee aan de slag te gaan.

Een boek maken voor gebruik in de praktijk, dat is het doel van de redactie van 32 lessen voor de toekomst. Kwaliteit tegen een kostendekkende prijs, dat was de uitdaging. Het is gelukt! Het boek 32 lessen voor de toekomst is een groot succes en gaat in de herdruk.

Teken nu voordelig in op de herdruk 

Het boek is niet verkrijgbaar in de boekhandel en alleen aan te schaffen via de website. U kunt ‘32 lessen voor de toekomst’ bestellen voor de prijs van 9,90 euro per boek als u nu intekent voor minimaal 5 boeken. Dat is exclusief 6 procent BTW en verzendkosten. Vul nu het formulier in. Zodra er een totaal aantal van meer dan 2000* boeken is besteld, worden de boeken gedrukt en geleverd.

Doe nu uw bestelling en draag bij aan duurzaam onderwijs!

*) Wij laten de boeken drukken op afroep. Wanneer het aantal bestellingen minder is dan 2000, komt er geen herdruk. We maken begin juli de balans op. U ontvangt dan een bericht, Duurzame PABO streeft er naar dat er niet onnodig wordt gedrukt. Ook voldoen de boeken aan alle duurzaamheidseisen zoals: FSC papier, vegetale inkten, CO2-compensatie etc.)

Laatste nieuws